My super awesome blog
Miss Awesome at here!Diary About Links Stuff

Assalamualaikum!Welcome to my simpy blog.Hope you enjoy at here.Say cheesee :D .

Enjoy the song :D

Hello awesome people! put your cbox code at here ok :)

Big claps


aku suka kamu


hai , awak first sekali saya nak bagitau awak yg saya suka awak . tiap hari kalau boleh mesti saya nak tengok awak , walaupun kelas kite depan dan belakang . saya start suka kat awak semenjak awak dan kawan awak main "ABCB,ABCA" macam budak belum meningkat remaja . semenjak tu saya mula suka kat awak . saya pun tak tahu asal saya boleh suka dekat awak . tapi kalau saya da suka kat seseorang tu saya akan suka dia betul-2 . 
untuk pengetahuan awak firts time saya suka seseorang sampai saya iron tudung pun tak betul . lepas tu saya tak boleh tidur teringat kan awak . ya'allah sesungguhnye allah sahaja yg tahu apa yg saya rase . dan tadi masa awak duduk dewan . saya pergi dekat harun semate-mate nak mingintai awak . dan waktu awak tengah PJ pun saya mengintai awak jugak . "awak jagi keeper ?! betul kan ?" hahaha .. 
 
oke . minggu depan saya exam dia pun same exam . hope saya lulus dan dapat A,B,C . kalau boleh tak nak larh D kali nie . walaupun D tu lulus . dan berharap sangat math dan science kali nie tak teruk . amin . oh ya tak lupa pada my CRUSH . saya masih anggap awak crush saya tapi saya tak boleh pakse awak untuk suka saya kerana awak suka org lain . hati manusia kite tak boleh pakse dan tak semua yg kite nak kite akan dapat . *ayat awak yea wahai CRUSH* . 


                                                                                                 sekian ,assalamualaikum